Anggelicas.blogg.se

2015-06-29
17:13:41

Stockholm weekend

I helgen så har jag varit i Stockholm. I fredags så åkte vi till Gröna Lund. Jag åkte alla "stora" karuseller utom fritt fall. Hade dött om jag hade åkt den. Jag åkte också Insane för första gången. Åkte den 5 gånger.

När vi hade varit på Gröna Lund så gick vi till ett hotell. Det låg vid "plattan" i Stockholm. Där sov vi. Dagen efter så gick vi i stan. Jag köpte en tröja från Gant i NK. Den är rosa och stickad. Jag köpte också Nike Air Force från footlocker. Vi åt också på Taco Bar. 

Sen så gick vi till hamnen. Därifrån skulle vi ta båten Bika Paradise till Åland. Vi sov över på båten. Vi gick aldrig av båten. På kvällen så gick vi till discot på terassen. Vi dansade inte utan drack bara någon "drink". Det var min helg. Ni får bild sen på de jag köpte. 

2015-06-26
09:56:33

Stockholm helg

Hej! Igår kom jag hem ifrån Rullsand. Eftersom jag inte hade något internet eller kunde inte använda mormors mobil så kunde jag inte blogga. Idag så ska jag till Stockholm. Då ska jag gå på Gröna Lund. Sen så ska vi sova på hotell. Imorgon så ska vi gå på stan i Stockholm. På kvällen så ska vi åka med en kryssningsbåt. Den hette något med Birka. Vi ska då åka till Åland och sen hem igen. Så jag kommer kanske inte kunna blogga så mycket då heller. Om jag inte har internet på hotellet. Men vi får se. Annars så hörs vi på söndag. Här nere så har ni några bilder från Billudden och Rullsand. 2015-06-19
22:02:10

Midsommar

Glad midsommar! 
Igår så åkte jag till rullsand med min syster, mormor och morfar. Vi ska vara här en vecka. Eftersom att jag är på en camping så kommer jag försöka blogga en gång per dag. Idag så har jag badat. Det var 13 grader i vattnet. Faktiskt inte så kallt om jag ska vara ärlig :-)