Anggelicas.blogg.se

2014-11-25
18:54:18

Tidningssläpp

Hej! Förlåt för dålig uppdatering. Men nästan varje gång jag har tänkt blogga så är det saker som hindrar mig. Idag så har min klass haft "tidningssläpp". Vi har gjort tidningar som vi visade upp idag. Våra föräldrar kom. Vi bakade också kladdkaka. Jag var med i modegruppen. Vår tidning heter Mode gurun. Här har ni en bild på tidningen.
2014-11-22
22:59:13

22 November

Hej! imorgon så fyller min syster år. Så jag och min mamma ska till stan, så att jag kan kolla på något till henne.

Nu är det 30 dagar kvar till New York. Jag vet inte om jag har sagt det än men den 22 december åker jag, min mamma och min syster till New York. Men nu så måste jag sova. Men vi hörs imorgon♡

Det är en gammal bild jag tog när jag var på Ängsö😊
2014-11-20
22:29:00

God natt

Är det bara jag som längtar till sommaren? Eller jag gillar vintern men jag vill att det ska vara varmt. Som ni kanske har märkt så har jag inte lagt upp någon outfit på länge men det för att jag har haft så tråkiga vardagskläder på mig. När det blir bättre väder så kan jag nog få till någon bild på outfiten.
 
Föresten på söndag så fyller min syster 14 år. Så vi ska fira henne lite gann (tror jag). Men jag har ingen anning vad man kan köpa till henne.
 
Jag känner mig rätt så konstig som sover i sport top och sport shorts (haha) (inga kommentarer tack). Men det är skönare. Imorgon är det fredag! Det ska bli skönt. Men jag har ingen anning om vad jag ska göra i helgen. Men jag kommer nog på något. Nu måste jag nog snart sova! Godnatt.

Bilderna är ifrån när jag var i Grekland i maj.