Anggelicas.blogg.se

2014-12-31
19:04:00

Nyår

Hej! Idag så är det nyårsafton. Jag är hemma hos pappa. Vi ska äta 3 rättersmiddag lite senare. Jag har blivit sminkad och stylad i håret. Det var jätte snyggt (enligt mig själv i alla fall). Jag kommer fota klämningen jag har på mig och lägga upp här fast det blir lite senare. Hoppas att ni alla får en bra nyårs afton så hörs vi antagligen innan klockslaget eller efter.
 


2014-12-29
23:52:02

Ivyrevel

Hej! Idag så åkte jag till pappa. Jag ska va här fram tills på torsdag kväll. Jag tänkte visa er vad jag fick i julklapp från Ivyrevel (eller fick det av pappa och Linda fast det va ifrån Ivyrevel). Jag fick en bomber jacka som är svart med lila tyg inuti. Den kan man ha på våren och hösten (och kanske lite på vinten(?). Jackan fick jag av pappa. Sedan så fick jag en rosa klänning med paljetter till nyår. Den är super fin. Klänningen fick jag ifrån Linda. Jag fick också ett par jätte sköna leggings som är gråa med diamanter på😍 De fick jag av pappa.  Det var det jag fick där ifrån. Sedan då fick jag lite annat men orkar inte visa det nu. Jag ska sova nu. Natti!
2014-12-28
23:30:14

Lite om min dag

Hej! Idag så har jag sovit över hos min kompis Clara. Vi kollade på en film. Sedan så har jag varit och shoppat på Erikslund Shopping center. Efter det så gick jag och Clara hem till henne och var där en stund. Sedan så gick vi ut. 

Igår så bet min katt mig i tummen så att jag började blöda. Just nu så är den svullen, så jag ska ringa en läkare imorgon. Här har ni förresten lite bilder ifrån utsikten i Empire State building.